ניהול והפעלת מטבחים
השאירו את המטבח למומחים
חברות גדולות, חדרי אוכל, מפעלים, מוסדות, מרכזי מבקרים ועוד המזינים מאות אלפי אורחים ביום נדרשים להפעלת מטבח מקצועית על מנת לספק מידי יום ארוחות ברמה הגבוהה ביותר.
מטלה זו מלווה במטען כבד של רישיונות שונים, דרישות ותקנים, כמו כן גם עבודה לא קלה ותכנון מורכב.
חולמים על מטבח שעובד בצורה אולטימטיבית? בתקציב ידוע מראש,
ללא הפתעות, ומשרת באופן רציף ומיטבי את הסועדים שלכם? הפסיקו לחלום!
קבוצת גורמה פיתחה במשך השנים תורת ניהול אשר נבנתה על ניסיון אמיתי ומוצלח של אלפי מטבחים ברחבי הארץ, על מנת שאתם תוכלו להסיר את הדאגה ולהעביר את האחריות למומחים.
הפתרון היעיל ביותר לניהול מטבח מקצועי הוא העסקת חברה חיצונית
אשר תפעיל אותו ותיקח על עצמה את הנטל.
לקבוצת גורמה הניסיון המקצועי הדרוש לניהול מטבחים מבשלים ולא מבשלים, וזאת הודות לשנים של עבודה מקצועית בתחום.
אנו מביאים את הניסיון המקצועי העצום שרכשנו במהלך שנים בתחום ייצור המזון, אל בתי עסק וארגונים הרוצים לחסוך את ההשקעה הרבה הנדרשת בניהול מטבח.
הקבוצה מנהלת מערכי תפעול, הכנה, הגשה והסעדה של מטבחים בכל רחבי הארץ, האוכל מוכן על פי דרישת המקום ומותאם באופן מלא לסועדים, חומרי הגלם ומרכיבי המנות נבנים מתוך תפריט עשיר ומגוון הנבנה בהנחיית דיאטנית מומחית העובדת עם הקבוצה.
קבוצת גורמה מספקת שירותי תפעול מקצועיים הן למטבחי קצה שאינם מבשלים והן למטבחים מבשלים, כל זאת תוך הקפדה יתרה על טיב המזון, שמירה על תנאי בטיחות בעבודה, ניקיון ועמידה בדרישות המחמירות של משרד הבריאות.
אנו ננהל את המטבח בבית העסק שלך בצורה המקצועית ביותר ונציע מגוון פתרונות הסעדה טעימים ומזינים לסועדים בו.
לרשותכם וללא התחייבות תבוצע בדיקה כלכלית מעמיקה לכדאיות המעבר לניהול מטבח חיצוני,
ע"י צוות יועצים ובראשם רואה חשבון מומחה ושף פיתוח.
צרו עמנו קשר ונשמח להציג בפניכם את הפתרונות שלנו לניהול מטבחים בצורה אולטימטיבית וכדאית.