האוכל שלנו

איכות וחדשנות

קבוצת גורמה שמה לה למטרה להיות החברה המובילה והמשפיעה בתחום ההסעדה המוסדית/ארגונית בישראל וככזו מקפידה ללא פשרות על ערכים ועקרונות המהווים את יסודות פעילותה לאורך השנים:
בטיחות ואיכות המוצר החל מבחירת חומרי הגלם וכלה בסביבת ייצור מבוקרת ומפוקחת,
למידה מתמדת וחדשנות יצירתית לצמיחה אל העתיד, מקצועיות הצוות, הדרכה והתמקצעות מתמדת.

הון אנושי

הקבוצה מטפחת מחלקת אבטחת איכות גדולה המכילה בין היתר מהנדסי וטכנולוגי מזון  בעלי הסמכה ותואר במדעי התזונה, בקרי איכות ותברואני מזון מוסמכים.
בדיקות מעבדה תקופתיות ובקרה על טיב המזון הם חלק קטן מפעולות האיכות והבקרה של קבוצת גורמה.

צוות הטבחים ועובדי היצור עוברים הכשרות והדרכות על בסיס קבוע, על מנת להבטיח התמקצעות ושיפור רציף, הידע שנצבר עם השנים מאפשר לנו לספק מנות איכותיות לשביעות רצונם של קהל לקוחותינו. 

מגוון, טריות וטעם

קבוצת גורמה מעניקה ללקוחותיה אפשרויות מגוונות לתזונה טעימה ובריאה.
הצוות הקולינרי שלנו כולל תזונאיות מוסמכות אשר מלוות את הליך בניית המנות והתפריט, ויוצרות מנעד רחב של מנות איכות מכלל הסוגים אשר בנוסף לטעמן הנהדר הן מאוזנות ומזינות.
הקבוצה חרטה על דגלה את השמירה על טריות המזון אותו אנו מגישים מדי יום.
שמירת הטריות נעשית החל משימוש בחומרי גלם מהשורה הראשונה, דרך שמירה קפדנית על מערך מורכב של תקנים ישראלים ובינלאומיים כאחד וכלה במערך הובלה והגשה שמרכזו הוא שמירה על איכות המנות וטעמן בצורה הטובה ביותר.

המטבח שלנו

כל המזון מבושל במטבחים מתקדמים ומקצועיים, בעלי רישיונות יצרן ועם תקני אבטחת איכות בינלאומיים, תעודות כשרות מקומיות וכשרויות מהודרות של הבד"צ העדה החרדית וכן כל ההיתרים לעבודה בתחום המזון.
בנוסף, קבוצת גורמה אושרה כספק מוכר על ידי משרד הביטחון וגופים ממשלתיים נוספים.

לקוחות הנהנים מהאוכל שלנו